7 syytä, miksi video on tärkeä yrityksellesi

Miksi kelaefekti on tärkeä yrityksellesi? Miksi sinun pitäisi sijoittaa laadukkaaseen yritysvideotuotantoyhtiöön? Kuten käy ilmi, syitä on monia, ja kaikki on parasta. Ilmeisesti, kuten kaikissa muissakin promootiomuodoissa, puheesi pysyy merkityksellisenä ajan mittaan vain silloin, kun sanomasi on tarpeeksi hyvää asiakkaalle. Ennen kuin palkkaat ammattimaisen promo-tuotannon palvelut, varmista, että ne täyttävät kaikki esityksen vaatimukset. Audiovisuaalit nauttivat yleensä paremmasta huomionvälityksestä kuin tekstimuodot samalla sanamäärällä. Video voi pakata 10 minuutin lukemisen ilmaisun 3 minuuttiin sen kuulemiseen houkuttelevan selostuksen avulla. Se ei vain säästä aikaa, vaan myös auttaa katsojaa saamaan nopeamman käsityksen sisällöstä.

Videon edut esitelty

Tutustu seuraaviin ohjeisiin, joissa esitellään edut.

1. Videot määrittelevät rikkaan sisällön, koska se tuottaa tehokkaan tehosteen taustamusiikkiin, selostukseen, visuaalisiin tehosteisiin ja todellisuuden esitykseen perustuen. Google arvostaa laadukasta sisältöä, koska se auttaa hakukonetta sijoittamaan sivustot suosion mukaan. Virusvideo voi hyvin pian nostaa sivustosi rivejä.

2. Online-kampanjoita varten tehtyjä videoita voidaan käyttää myös offline-tilassa. Monet verkkokauppasivustot harjoittavat myös myymälätoimintaa, jossa voit näyttää mainoksen näkyvästi.

3. Jakaminen sivustoilla, kuten YouTube, mahdollistaa myös suoran katsojaviestinnän sen sosiaalisen median muodon ansiosta. Näiden kommenttien avulla voit tulkita yleisösi palautetta, sekä positiivista että negatiivista. Se voi myös auttaa pieniä yrityksiä keräämään mahdollisia liidejä.

4. YouTuben helpot jakamisominaisuudet mahdollistavat lopulta asiakaskuntasi kasvun sekä sosiaalisessa mediassa että kirjanmerkkisivustoissa.

5. Opetusesitykset ovat erittäin hyödyllisiä teknisten ja digitaalisten tuotteiden myynnissä. Asiakkaat valitsevat väistämättä sivustot, jotka tarjoavat ohjeita visuaalisesti pelkän tekstin sijaan.

6. Nämä antavat yleisölle tietyn mukavuusalueen, mikä lisää sivustosi suosiota. Loppujen lopuksi olisi parempi vain painaa peliä ja viettää muutama minuutti sen sijaan, että selailisi sanoja.

7. Mukava video vähentää ehdottomasti yleisön palautumisprosenttia verkkosivustolta.

Hyvän videon ominaisuudet

Videotuotanto mahdollistaa ehdottomasti houkuttelevan välineen kohdistetuille ilmauksille, mutta sen on oltava laadukas esitys. Hämmästyttävän esityksen kehittämisen tulee täyttää muutamat välttämättömät kriteerit, minkä vuoksi on tärkeää valita ammattimainen palvelu promootiovideoiden tuotantoon.

· Siinä tulisi mieluiten olla tarina. Joskus muoto ei anna tilaa lopulliselle tarinalle. Silloinkin loogisten yhteyksien sarjan tulisi ohjata katsojaa alusta loppuun. Taitava asiantuntija voi jopa saada haastattelun näyttämään tarinalta sarjalla huolellisesti muotoiltuja kysymyksiä.

· Kesto on erittäin tärkeä. Sen ei myöskään pitäisi olla niin vähäistä, että se epäonnistuu vaikutelman luomisessa, eikä sen saa olla niin pitkä, että se väsyttää katsojaa. Tyypillisesti mukaansatempaava video sijoittuu 3–5 minuutin sisään.

· Samoin visuaalisten tehosteiden ylellisyys ei välttämättä auta saavuttamaan mitään muuta kuin hämmentämään yleisöä, ellei sitä käytetä oikein.

· Kerronnan tulee olla tarttuvaa ja emotionaalisesti houkuttelevaa katsojaa kohtaan. Mies- ja naisääniä tulee käyttää kampanjan tarkoituksen mukaisesti.

· Kameran älykäs ammattikäyttö on tärkeää. Ammattitaitoinen palvelu käyttää laajaa valikoimaa linssejä ja muita visuaalisia lisälaitteita halutun vaikutelman tuottamiseksi.

· Erittäin mielenkiintoinen havainto osoittaa, että nimettömyys herättää käyttäjän uteliaisuutta. Jos voit käyttää sumennettuja kasvoja esityksessä, se saa ihmiset koukkuun tuntemaan henkilön, joka on sumennuksen takana.

Videotyypit

Esitys tulee hienosäätää esityksen tarkoituksen mukaisesti. Tuote-esittelyvideon lisäksi yritys voi vaatia opastusta, yrityskatsausta, henkilökunnan haastatteluja tai asiakaskokemuksia. Sinun tulisi tehdä yhteistyötä ammattitaitoisen palvelun kanssa, joka voi käyttää yhtäläistä asiantuntemusta kaikissa muodoissa luodaksesi upean videon yllä mainittujen näkökohtien mukaisesti. Keskustele asiantuntijoiden kanssa ja tutustu heidän portfolioonsa. Yksi videosalkun tärkeimmistä eduista on, että se on helposti tarkistettavissa sivustossa, jossa se isännöi. Tyypillisesti tällaisella palvelulla tulisi olla YouTube-kanava, jossa voi kätevästi tutustua heidän luomuksiinsa yksitellen. Verkkokampanjoissa on aina tärkeää muistaa, että katsojilla on huomattava määrä näkemistä. Siksi yleisöön tarttuvan videon tekemiseen on tehtävä riittävästi analytiikkaa ja tutkimusta.