img

Winstrolin käyttö loistavaan urheiluun

/
/
/
52 Views

Winstrol (Stanozolol) on testosteronista johdettu anabolinen steroidi ja kuuluu dihydrotestosteronien perheeseen. Sitä voidaan ostaa injektoitavana tai suun kautta otettavana tablettina. Vaikka joissakin piireissä löytyy usein paljon anabolisia steroideja, joukkoa niitä löytyy kaikista urheilukategorioista. Winstrol on varsin kuuluisa kehonrakennusalan kilpailuissa, koska sitä käytetään kilpailujen valmisteluun. Aine on myös yleisurheilijoiden suosikki yleisurheilussa, baseballissa ja kaikessa niiden välillä. Lisäksi, koska suurin osa anabolisista steroideista voi olla varsin vahingollista naiskäyttäjille, Winstrol on melko turvallinen käyttöön vastuullisessa käytössä.

Winstrol saatavuus

Winstrol on DHT-steroidi, jolla ei ole esteriä. Sitä löytyy injektoitavasta vesisuspensiosta ja 17-alfa-alkyyloidun steroidin muodossa. Jälkimmäinen muoto on modifioitu kemiallinen rakenne, joka tapahtuu hiilen 17. sijainnissa. Tällaisen uudelleenjärjestelyn puuttuessa Winstrol ei olisi hyödyllinen suullisessa muodossa. 17-aa-modifikaatio antaa Winstrolille selviytyä ensimmäisestä kulkusta maksassa nielemisen jälkeen ja imeytyä verenkiertoon aktiivisuudeksi. Lisäksi injektoitava muoto käyttää myös samaa aktiivista Stanozolol-hormonia. Maksan myrkyllisyys ei kuitenkaan ole niin suuri ongelma, koska Winstrolin injektio antaa sen toimia suoraan ja ohittaa ensimmäisen läpi maksan. Puoliintumisaika on toinen ero. Injektoitavan Winstrolin puoliintumisaika on noin 24 tuntia, kun taas suun kautta annettavan Winstrolin puoliintumisaika on noin 9 tuntia.

Winstrolin edut

Suurin osa steroideista voi tarjota laadullisia etuja mihin tahansa sykliin. Mutta useimmilla anabolisilla androgeenisillä steroideilla on tyypillisesti päätarkoitus ja toissijaiset ominaisuudet, jotka todennäköisesti soveltuvat toiseen sykliin. Esimerkiksi Anadrolia käytetään pääasiassa täyteaineena käytettävänä steroidina, koska sen luonne sopii tähän tarkoitukseen, mutta sillä on piirteitä, jotka voivat olla hyödyllisiä leikkaussyklissä, jos niitä käytetään oikein. Winstrol on kuitenkin hiukan erilainen. Vaikka sen päätarkoitus on leikkaussykli ja urheilullisen suorituskyvyn edistäminen, sitä ei voida käyttää paljon täyttöjaksossa, koska se ei pysty rakentamaan suuria määriä laihoja kudoksia.

Winstrol lisää voimaa, joka voi liittyä nopeuteen ja ketteryyteen sekä fyysiseen voimaan. Se voi parantaa verisuonia ja edistää kovempaa ja kuivaavampaa fysiikkaa, koska kehon rasva on jo vähäistä. Vaikka se ei voi polttaa varastoituja rasvoja, se voi vaikuttaa positiivisesti tähän prosessiin.

This div height required for enabling the sticky sidebar