img

Utahin asuntomarkkinoiden päivitys

/
/
/
62 Views

Koko maan kansalaiset kohtaavat täsmälleen saman haasteen omaisuuden suhteen: markkinapaikat ovat lakanneet pudottamasta hallitsemattomasti, mutta finanssikriisi on tuottanut skenaarion, jossa uusien asuntojen ostajat eivät ole yhtä helposti valmiita ostamaan, koska he ovat saattaneet olla vain pari vuosien takaa. Henkilöt, joilla oli hyvä luottotulos ja jotka pystyivät katsomaan taloja ja ymmärtämään, että heillä olisi varaa vaihtoehtoihin, ovat nyt skeptisiä, puuttuvat taloudelliset keinot työpaikkojen menettämisen vuoksi ja kohtaavat totuuden, että suurin osa markkinoista sijaitsevista taloista on talon sulkemisia, mikä tarkoittaa he saattavat tarvita työtä. Utahin asuntomarkkinat ovat samat kuin koko kansakunnan rentoutuminen, mutta tietokoneiden markkinat ovat edelleen olleet paljon vakaammat monissa paikoissa.

Utah on jo perustanut vähemmän talojen sulkemisia ja lyhytaikaista myyntiä kuin useat muut valtiot, samoin kuin niiden markkinat ovat vaikuttaneet finanssikriisin kautta vain minimaalisesti. Vuotta sitten julkistettu verohyvitys on auttanut huomattavasti yksimielisiä ostajia, joita ei ole päätetty, mutta heitä ei ollut suurimmassa osassa tästä syystä. Maailmassa, jossa paljon ihmisiä oli aikoinaan päättämättä talon ostamisesta, aidanhoitajille on tänään vain vähän tilaa. Utahin asuntomarkkinoiden suuntaukset ovat varmasti elpymässä ajan myötä, mutta toistaiseksi löydät kaksi asiakasryhmää, joihin kiinnitetään huomiota: yksilöt, jotka pystyvät ostamaan, ja henkilöt, jotka eivät pysty. On selvää, että talouden vuoksi on kohtuullista huomauttaa kahdesta muusta ihmisryhmästä, jotka tulevat ostamaan tai eivät osta, mutta se on vain spekulointia.

Utahin asuntomarkkinat ovat todella sellaiset, joiden avulla yksilöiden on helppo välttää talon ostamista, mutta kaikki on viime aikoina ollut kuin curler-vuoristorata. Kauppapaikka alkaa määrittää valoa, jonka jälkeen se murenee jälleen tietyn tapahtuman tai tilanteen vuoksi. Ja niin prosessi toistuu. Jokainen tila eroaa, vaikka Utah ei ole nähnyt täsmälleen samaa täydellistä kaaosta kuin Kalifornian ja Texasin kaltaiset valtiot ovat todistaneet, se on käynyt läpi suuren määrän hyviä ja pahoja viime vuosina. Tämä itsessään on riittävä saamaan potentiaaliset ostajat hiukan enemmän kuin epäileväisiksi päätöksessä.

Kuten lukuisat ovat kokeneet, yrittäminen ennustaa etenemistapa Utahin asuntomarkkinoille tai muille Yhdysvaltojen markkinoille on aivan sama kuin sanoa omaisuuksia aakkoskeitosta. Se ei yksinkertaisesti tunnu järkevältä, ja se on skenaario, joka on parempi, kun otetaan käyttöön “odota ja katso” -lähestymistapa.

This div height required for enabling the sticky sidebar