img

Tutustu Thaimaan eri puolille “Yön oleskelu paikallisten kanssa”

/
/
/
95 Views

Thaimaan matkaasiantuntijat ovat huolellisesti valinneet 13 määränpäätä eteläisistä provinsseista, joista jo tutut olette, kuten Phang Nga ja Chumphon, Lampangin, Nanin ja monien muihin provinsseihin. Night Stay with Locals ”-projekti. Nämä kylät eivät ole vain erittäin kaukana (eli voit lyödä väkijoukkoja jopa sesonkiaikana), mutta tarjolla on myös laaja valikoima yhteisökeskeisiä aktiviteetteja, kuten likaisten kätensä hankkiminen hedelmien orkideoissa paikallisten kanssa, traktorimatkojen ottaminen viidakon läpi vesiputouksiin tai matkalla kalastajien veneisiin löytääkseen päivän saaliin!

Neljän maakunnan (Lampangin, Chiang Rai ja Nanin) kautta Thaimaan pohjoisosassa on vierailla neljä erilaista yhteisöä osana tätä Yöpyminen paikallisten kanssa -ohjelmaa – jokainen on yhtä kiehtova kuin seuraava. Lampangin vuoristossa sijaitsevalla paikalla on mahdollisuus mennä mianglehteä paikallisten kanssa Baan Pa Miangin kanssa ja oppia kuinka valmistaa (ja syödä) suosittua ruokaa tämän tuotteen avulla. Naapurina olevalla Chiang Rai-provinssilla on kaksi vaihtoehtoa valita: rento Pangha Homestay lähellä Myanmarin rajaa, jossa voit oppia kaiken Tai Lien ihmisistä ja vanhuuden käsityötaitoista, tai Baan Tha Khan Tong, kukoistava yhteisö Maen vieressä. Kong-joki, joka yhdistää Isaan- ja Lanna-kulttuurin elementtejä. Nan-provinssin Sila Petch -kylä tuntuu olevansa todella kaukana kaikesta, mutta se on kuin keskellä tyhjää. Silti siellä on edelleen paljon ystävällisiä paikallisia ihmisiä, jotka voivat näyttää sinulle alueen ympärillä ja opastaa sinua metsien läpi vesiputoukselle.

Lisäksi Baan Khiri Wong Kotin koillisessa maassa (Udon Thani) voit kokea todellisen maun Isaanista – etenkin paikallisten herkullisen mausteisen ruuan, maaseudun maaseudun ja kuuluisan ystävällisen Isaan-vieraanvaraisuuden.

Turistit leviävät myös Thaimaan eteläisiin provinsseihin rantojen, veneretkien ja seikkailutoimintojen vuoksi. Erityisesti käsin valituilla eteläyhteisöillämme voit silti kokea kaiken tämän ja enemmän – vain ilman mitään väkijoukkoja. Esimerkiksi Phang Ngan piilotetussa Baan Sam Chong Nuea -yhteisössä on mahdollisuus tutustua suihin ja mangrovemetsiin paikallisen kalastajan kanssa ja auttaa samalla metsää alueella. Pa Tew (Bang Son) -tapahtumassa Chumphonissa viettää suurimman osan ajasta myös vedessä syömällä niin paljon mereneläviä kuin pystyt, koskenlaskua ja tiputtamista tulipalloihin illalla.

Muut löytöjä odottavat paikallisyhteisöt sijaitsevat harvemmin käyneissä Phatthalungin ja Yalan maakunnissa. Niihin kuuluu upea Tamod-yhteisö, jossa voit liittyä joukkoon riittävää taloudellista koulutusta, meloa ja auringonlaskua vesialueen yli, kun taas Yalan Chulaporn Pattana 9 -matkailuyhteisössä on upea yhdistelmä metsiä, vuoria ja jokia .

Muita paikallisia yhteisöjä, joihin voit vierailla, ovat Bo Hin Farm Stay in Trang, Phrom Lok Nakorn Si Thammaratissa, Laem Pak Bia Petchaburissa ja Laem Klat Tratissa.

This div height required for enabling the sticky sidebar