img

Suojaa tietoverkkoturvallisuus suojaamalla päätelaitteesi oikein

/
/
/
51 Views

Ennen kuin keskustelemme parista vaihtoehdosta päätelaitteista. Ne voivat olla vakava verkkouhka, jos et ota turvallisuutta riittävän vakavasti. Monet pienyritysten omistajat ovat huomanneet henkilökohtaiseen kurjuuteensa, että tämä on totta.

Ymmärrän, että nämä päätelaitteet vahvistavat yritystäsi monin tavoin. Saatat joutua ymmärtämään myös luonnollisia turvallisuuskysymyksiä, joita voi syntyä, jos et ole varovainen.

Mennään siihen:

Ajattele minuutteja kasvavasta laitteiden sekoituksesta, jota työntekijät käyttävät yrityksesi johtamiseen. Ja harkitse lukuisia itsenäisesti omistamia laitteita, kuten Tabletit ja älypuhelimet, joita he käyttävät liiketoimintaan henkilökohtaisen käytön lisäksi. Jos et näe tietoturvaongelmia täällä, et vain ajattele.

Nämä voivat olla yksi vaikeimmista omaisuuksista, joita yritys voi käsitellä ja turvata. Kuinka usein olet kuullut työntekijän menettävän laitteensa. Nyt heidän henkilökohtainen turvallisuutensa on uhattuna kuin oma.

Ja mikä on sinun? Entä yrityksen sähköpostit, videomateriaalit, asiakastiedot, kirjautumiset ja pääsykoodit, jotka saattavat olla paljastamatta. Ja monilla ihmisillä on tämä altistuminen työntekijän henkilökohtaisille tavaroille?

Vau! Mutta suoritat tämän säästääksesi paria dollareita työntekijöiden henkilökohtaisella omaisuudella, eikö niin? Jos tämä on sinulle järkevää, haluat hidastaa laskea ja miettiä vähän enemmän. Olen yllättynyt siitä, kuinka usein tätä tapahtuu teollisuusmaailmassa.

Kyberturvallisuus ei ole jotain koettavaa. Se on jotain asut!

Mutta vaikka omistat kaikki omat varusteesi, se ei silti ole hauskaa ja helppoa. Tunnustan pienenä yrityksenä ihmisen, jonka huomaat hänen saavan auttamaan seuraamaan paljon laitteita, jotka maksavat mukavia tuloja ja jotka ovat silloin tällöin kadonneet. Kuinka seuraat tehokkaasti kaikkia näitä laitteita yhdessä säällä muuttuvan henkilökunnan kanssa?

Siellä on vastaus, mutta se vie sinulta jonkin verran vaivaa.

Yksi ratkaisu on löytää sekoitus ohjelmistoja ja laitteita, joiden avulla voit paitsi seurata myös hallita yrityksiin liittyviä laitteita, myös suojata ja hallita siihen tallennettuja työtietoja.

Riippumatta siitä, mitä valitset, tietoverkkoturvallisuuden tulisi olla etusijalla. Ei poikkeuksia täällä. Työntekijöiden omistamat laitteet tai muuten, muista ensin tutkia laitteita varmistaaksesi, että heillä on oikea virustorjunta, joka yksikkö on suunniteltu kaikkiin muihin mahdollisiin tietoverkkoon liittyviin ongelmiin, etenkin jos organisaatiollasi on arkaluontoisia tietoja. Tiedät, että tähän voi liittyä jatkuvia ohjelmistopäivityksiä, joita voi olla vaikea seurata useissa laitteissa. Älä missään nimessä jätä vikasuojattua laitetta laitteeseen, jotta tiedot voidaan helposti pyyhkiä puhtaiksi, kun järjestelmä varastetaan tai katoaa.

Niille, joilla on työntekijä, joka on todella erittäin hyvä siitä, että käytät sitä, voi olla hyvä. Muuten odottaa painajaista.

Olen aika ajoista, mutta seuraavan kerran päästämme käsiksi muutamiin tekijöihin, jotka sinun on mietittävä, jos haluat valita työntekijöiden omistamat laitteet. Ymmärrän, että todellakin on olosuhteita, joissa saatat haluta työntekijöiden käyttävän omaa elektroniikkaansa.

Etsitkö sopivaa kyberturvallisuuskoulutusta Singaporessa? Paras veto olisi verkkosivusto, joka tarjoaisi kullekin kurssitietotarpeellesi. Verkkosivuston tulisi tarjota sinulle tarpeitasi vastaavaa tietoa oikeasta kurssista.

This div height required for enabling the sticky sidebar