img

Nauti joululomaa näistä jälkiruoista ja kakkuista

/
/
/
103 Views

Joulukuun viimeinen viikko on yksi vuoden parhaista aikoista festivaaleille, lomille ja hauskanpitoon. Nyt loma tarkoittaa ystävien ja sukulaisten kokoamista, ja koko päivä on vietävä hyvällä ruoalla, jälkiruokia ja kakkuja, koska se on Jeesuksen syntymäpäivä. Vain siksi, että ihmiset rakastavat pääasiassa ruuan ruiskaamista, ystävät ja sukulaiset kokoontuvat lahjoina kuivien hedelmien, kakkujen ja jälkiruokien kanssa voittaaksesi sydämesi. Joulukakku on yksi tämän lomakauden tärkeimmistä USP: stä. Markkinoilla on tarjolla erilaisia ​​kakkuja palvelemaan tarkoitustasi, kuten vanilja, suklaa, voileipä, musta metsä, punainen sametti jne., Lukuun ottamatta joulu-suosikki luumukakkua, romukakkua ja hedelmäkakkua.

Jäljempänä mainitut jälkiruoka- ja kakkulajit ovat ne, jotka voidaan viedä juhlatilaasi onnen lisäämiseksi.

Omenanmurtumainen kerma: Täytetty leivonnaiset, kaneli, jauhot, sokeri, voi, omena, munat ja vanilja tuottaa herkullisen jälkiruokareseptin, nimeltään omenanmurtumakakku. Voit nauttia kylmästä talvikaudesta tarjoamalla pala omenamurreakasteta asettamalla kauha vaniljajäätelöä ja nauttia ystävien ja perheen kanssa. Ne, jotka rakastavat omenaa, tulevat vain imartelemaan tätä maukasta palaa.
Baklava: Baklava on Lähi-idän alueen kuuluisin makea ruokalaji. Se on makeutettu leivonnainen, jonka kerrokset on täytetty mantelilla ja pistaasipähkinöillä. Jauhot, sokeri, leivinjauhe, sahrami ja kuivat hedelmät voidaan sekoittaa ja paistaa, jotta tästä leivonnaisesta saadaan kakun muoto. Ja tämä olisi innovaatiosi joulun aikaan.
Makea Martabak: Täytetty pannukakku tai pannulla paistettu leipä, jota voit kutsua ja joka on Lähi-idän melko suosittu ruoka-esine. Nyt näillä alueilla Martabak on yleensä mausteinen muna- ja lihatäytteinen. Mutta juhlakaudella voit muuntaa sen joustavaksi kakkuksi, jossa on suklaata ja juustoa. No, se on erittäin maukas kakutyyppi, vaikka se ei näytä kakulta. Käytettävät ainesosat ovat kuitenkin jauhot, sokeri, munat, maitotiiviste, hiiva ja vaniljaessenssi.
Hunajakakku: Erittäin pehmeä, poreinen ja pörröinen kakku, joka on valmistettu normaaleista kakun aineosista, mutta jossa on paljon hunajaa. Ennen tarjoilua voit levittää hiukan tuhkeria tai levittää vaniljakermaa tai voit tarjoilla sen jäätelöllä. Se ei ole niin makea kakku, ja siksi se voidaan nauttia teetä tai kahvia.
Päiväkakku: Lähi-itä on alue, jolla kuivia hedelmiä kulutetaan suurina määrinä. Päivämäärät ja saksanpähkinät ovat tämän todella maukkaan kakun tärkeimmät ainesosat. Päivämäärät liotetaan yön yli maidossa ja murskataan sitten hyvin sekoittamiseksi taikinassa. Saksanpähkinät murskataan ja levitetään kakun päälle ennen tarjoilua. Joten, valmistaudu leipomaan joulukakkuasi ja nauttimaan hauskasta ja jännityksestä.

This div height required for enabling the sticky sidebar