img

Lisätietoja clenbutrol-syklistä leikkaustulosten saamiseksi

/
/
/
54 Views

Itse asiassa beeta 2-agonistia klenbutrolia käytetään enimmäkseen astman hoitoon ja se toimii keuhkoputkia laajentavana aineena useimmissa maissa. Sitä käytetään yleensä rasvan polttamiseen ja energian maksimointiin kehonrakennuksen leikkaussyklissä. Clenbutrol-syklin suorittamiseksi on olemassa erilaisia ​​tapoja, ja vaatimusten perusteella voit seuratalen-jaksoa. Itse asiassa clen-syklin annos saattaa yleensä alkaa alhainen ja voit lisätä annostusta vähitellen estääksesi haitalliset vaikutukset. Itse sykli saattaa yleensä kestää neljä-kahdeksan viikkoa ja tällainen jakso saattaa stimuloida keskushermostoa. Nykyisessä maailmassa monet ihmiset ajattelivat, että puoliintumisaika on 48 tuntia, mutta itse asiassa se on 35 tuntia.

Tietää klenbutrolijaksoista

Itse asiassa klenbutrolia on saatavana erityyppisissä annostusvaihtoehdoissa, kuten 20 mikrogrammaa tablettia, 40 mikrogrammaa, 50 mikrogrammaa, 100 mikrogrammaa ja 200 mikrogrammaa. Samanaikaisesti sitä on saatavana erilaisissa muodoissa, kuten ruiskeena annettavat, inhalaattorit, ruiskukynät, ventipulmiini ja nestemäinen siirappimuoto, jotta ihmiset voivat valita parhaan haluamasi perusteella. Annostus voi vaihdella ihmisiltä ja yleensä miehet voivat ottaa neljästä kahdeksaan tablettia päivässä ja naiset voivat ottaa jopa kaksi-neljä tablettia päivässä. Sinun on myös tiedettävä tietyistä merkeistä, jotka voidaan pinota muiden ainesosien, kuten Yohimbine ja ketotifen, kanssa. Oikeastaan ​​anabolinen ja antikatabolinen vaikutus saattaa häviää 18 päivän kuluttua, joten sinun ei tarvitse huolehtia sivuvaikutuksista. Člen-syklin, kuten esimerkiksi, käyttämisen syitä on valtava määrä

Syklin jälkeinen palautus
Rasvanpoltto ja laihtuminen
Stimulantti ja suorituskyvyn parantaja
Steroidivaihtoehto
Členillä on samanlaisia ​​ominaisuuksia miedolla steroidilla, ja sitä käyttävät yleisesti kehonrakentajat, jotka eivät halua käyttää anabolista steroidia. Jos käytät sitä jatkuvasti, se voi parantaa lihasten kovuutta, lihasvoimaa ja laihoa massaa. Modernissa maailmassa monet ihmiset haluavat käyttää tätä leniä maltilliseen rasvaan, runsaasti proteiineja sisältävään ruokavalioon ja maltillisiin hiilihydraatteihin. Joskus len voi käyttää stimulanttina ja sillä on kyky vähentää puoliintumisaikaa.

Täydellinen aloittelija opaslenssisyklin aikataulusta

Jos olet aloittelija kehonrakennussyklin aikataulussa, voit käyttää cleniä täyttöjakson jälkeen PCT-agenttina. Nykyisessä maailmassa monet terveydenhuollon ammattilaiset suosittelevat tätä cleniä aamulla, ja tämän stimulantin käyttöä ei ole suositeltavaa ottaa illallisen jälkeen. Jos noudatat clen-ruokavaliosuunnitelmaa oikein, se voi tuottaa 500–1000 kaloria. Ihmiset voivat myös pinota lenkkisyklin muilla aineosilla, kuten

clomid
Anavar
T3 Cytomel
Testosteroni
trenboloni
Teknologiamaailmassa monet miesten kehonrakentajista yhdistävät lenin T3: n kanssa, kuten Tertroxin, Cytomel ja Liothyronine. Kuten kaikki tietävät, T3 on kilpirauhashormonin nimi, jota käytetään enimmäkseen säätelemään aineenvaihduntaa ihmiskehossa.

This div height required for enabling the sticky sidebar